Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

SION

Gondozási tevékenységet csak a Megállapodással rendelkező ellátottak vehetnek igénybe a megállapodás tartalmának megfelelően. Igényüket a nappali ellátás vezető felé jelezzék, aki információval szolgál a lehetőségekről, kompetenciánkról és segít elindítani a folyamatot.

A megállapodáshoz szükséges dokumentáció elkészítése egy team munka eredménye: A háziorvoshoz el kell juttatni és kitöltetni egy egészségi állapotra vonatkozó igazolást. A nappali ellátás vezető elvégzi a gondozási szükséglet vizsgálat egy részét, melyet szintén a háziorvos egészít ki. Ennek eredménye ad jogosultságot a házi segítségnyújtás igénybevételére. A kérelem, nyilatkozat kitöltése, aláírása (jövedelem, adatvédelem) szintén az előírt dokumentáció részét képezi.
Kérjük a családok elérhetőségét, segítségét, olykor tehervállalását, hiszen nem bentlakásos idősotthon szolgáltatásait veszik nálunk igénybe!

(A gondozási szükséglet a napi 4 órát nem haladhatja meg. Ha az igénylő állapota súlyos, önellátásra egyáltalán nem képes, nem ez a szociális alapszolgáltatás ideális számára. Kérjük a bentlakásos szakellátásba való jelentkezés elindítását!)
Az ellátás során az elvégzett munka és a tevékenység ideje rögzítésre kerül a gondozási naplóban, melyet az ellátott vagy meghatalmazottja/gyámja aláír. A hónap végén összesítésre kerülő gondozási idő alapján állítjuk ki a számlát, melyet utólag kell kiegyenlíteni a faliújságon jelzett időpontban. Átutalással is fizethető.

 Számlafizetéssel kapcsolatos információ: Felföldi Zsófia - 76/500-309
A számlázás perc alapú, a házi segítségnyújtás díja 1.000 Ft/óra

 

Városi házi segítségnyújtás

Gondozási tevékenységet csak a Megállapodással rendelkező ellátottak vehetnek igénybe a megállapodás tartalmának megfelelően. Igényüket az alapszolgáltatási koordinátor felé jelezzék telefonon, aki információval szolgál a lehetőségekről, kompetenciánkról és segít elindítani a folyamatot.
A megállapodáshoz szükséges dokumentáció elkészítése egy team munka eredménye: A háziorvoshoz el kell juttatni és kitöltetni egy egészségi állapotra vonatkozó igazolást. A koordinátorunk elvégzi a gondozási szükséglet vizsgálat egy részét, melyet szintén a háziorvos egészít ki. Ennek eredménye ad jogosultságot a házi segítségnyújtás igénybevételére. A kérelem, nyilatkozat kitöltése, aláírása (jövedelem, adatvédelem) szintén az előírt dokumentáció részét képezi.
Gondozónőink hétköznapokon fél 8-4 között tudják otthonukban felkeresni az időseket.
Az ellátás során az elvégzett munka és a tevékenység ideje rögzítésre kerül a gondozási naplóban, melyet az ellátott vagy meghatalmazottja/gyámja aláír. A hónap végén összesítésre kerülő gondozási idő alapján állítjuk ki a számlát, melyet utólag kell kiegyenlíteni.

A házi segítségnyújtás díja: 1.000 Ft/óra
Házi segítségnyújtás igénylése: Halasiné Polgár Zsófia 0630/675-6338 

lásd még szakmai munka - HS