Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

SION ház

Az étkezés igénylése és a megállapodás megkötése a házvezető (nappali ellátás vezető) segítségével történik.
A Református Konviktus felnőttek/nyugdíjasok számára összeállított étlapja megtekinthető, letölthető:
Étlap
Az étlapot előző hét közepéig eljuttatjuk az igénylőkhöz, akik kiválasztják igényük szerint a következő heti ebédeket.
Hétfőtől péntekig többféle menüből választhatnak az étkezést igénybe vevők. Hétvégére, ünnepnapokra is rendelhető ebéd! Igénylésüket előző hét csütörtökig kérjük leadni a telephely konyháján. Lemondást két nappal korábban kérjük jelezni!
Diétás alapétkezés (vegetáriánus, cukormentes, tejmentes, gluténmentes) megoldható.
Kérünk 2 db három részes ételhordót biztosítani váltásnak. Akik hétvégén is kérnek ebédet, azoknak 3 ételest is érdemes vásárolni az ételszállítás gördülékeny lebonyolítás miatt.
Kérjük fokozottan ügyeljenek az ételesek tisztaságára!

A kedvezményes ebéd ára: 1.500 Ft
Az ebéd fizetése utólag történik, a következő hónap elején, a faliújságon feltüntetett időben. Átutalással is rendezheti a térítési díjat. Ebédfizetéssel kapcsolatos információ: Felföldi Zsófia 76/500-309

Városban

Az étkeztetés mint szociális ellátási forma Halasi Gábor segítségével igényelhető, aki végigkíséri a folyamatot a Megállapodás megkötéséig és megszervezi a házhozszállítást az igénylésnek megfelelően.
A Református Konviktus felnőttek/nyugdíjasok számára összeállított étlapja megtekinthető, letölthető:
Étlap
Hétfőtől péntekig többféle menüből választhatnak az étkezést igénybe vevők. A következő heti étlapot csütörtökig eljuttatjuk az étkezőkhöz, akik minden nap elhelyezik az üres ételesben a következő napra választott menü betűjelét. Hétvégére és ünnepnapra ebédet nem szállítunk! Diétás alapétkezés (vegetáriánus, cukormentes, tejmentes, gluténmentes) megoldható.
Kérjük, ügyeljen az ételesek tisztaságára!
Kérünk 2 db három részes ételest biztosítani a váltáshoz. Az üres csere ételest kérjük átadni a sofőrünknek.
Az ebéd ára utólag, a következő hónap elején kerül kiszámlázásra. A díj megfizetése történhet a Budai u. 8-10. alatt, Felföldi Zsófiánál (76/500-309), vagy a megbízott személynek átadhatja az ebéd átvételekor. Átutalással is rendezheti számláját. Lemondást két nappal korábban kérjük jelezni az 500-309 telefonon.

Az ebéd ára: 1.500 Ft
A kiszállítás díja: 200 Ft
Ebéd-házhozszállítás igénylése: Halasi Gábor 30/636-5801

lásd még szakmai munka - Étkezés