Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

Azokat a demenciával élő időseket várjuk szeretettel, akiknél szakorvos enyhe vagy középfokú demencia kórképet írt le. A diagnózist leíró szakvélemény másolatát kérjük mellékelni az ellátás igénylésekor. Néhány űrlapot kell kitölteni a megállapodáshoz, a háziorvoshoz is el kell juttatni egy formanyomtatványt az egészségi állapot igazolására.

Egyéni illetve csoportos alkalmak keretében igyekszünk személyre szabottan foglalkozni a demenciával élő idősekkel, akár az intézményben laknak, akár a városból érkeznek hozzánk hétköznapokon.
A napközibe érkezőknek külön pihenőhelyet alakítottunk ki, ahol 8-16 óráig (egyéni egyeztetés szerint) lehetőségük van visszavonulni. Külön házi szabályzat, házirend foglalkozik ezzel az ellátási formával az idősek biztonsága, a családdal való jó együttműködés és a személyre szabott bánásmód érdekében. Ebéd rendelhető, ld. étkeztetés.

A napközi igénybevételének napi díja: 1.500 Ft/nap
Információ, jelentkezés: Kass-Francz Andrea 0630/611-6381

 

 

lásd még szakmai munka - Demens személyek nappali ellátása