Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

A szolgáltatást két telephelyünkön 60- 60 főre felszerelt melegítő konyhánk révén tudjuk biztosítani a lakók és a klubtagok számára. Tágas étkezőnkben kultúrált körülmények között fogyaszthatják el ebédjüket az igénylők. Betegség, ágyhoz kötött állapot esetén felvisszük az ételt saját konyhájukba.

Fráter utcai telephelyünk lakói és klubtagjai részére a közös udvarról is megközelíthető, ugyanazon hrsz.-on működő konyha és étterem (Konviktus) biztosít étkezési lehetőséget, kedvezményes áron, hétfőtől – péntekig 11,30 - 13,00 óra között. Az étteremben a megadott időben elkülönített helyen, terített asztaloknál, felszolgálással fogyaszthatják el ebédjüket az igénylők. Azok számára, akik betegség, mozgáskorlátozottság vagy egyéb akadályoztatás miatt nem tudják ezt a formát igénybe venni, névvel ellátott saját tulajdonú ételhordóban lakásukra, konyhájukba szállítjuk az ebédet. Szükség esetén diétás étrend megoldható. Számukra, valamint a város nyugdíjasai számára a szolgáltatás szervezése a Budai utcáról történik.

Igénybevétel módja:
•  helyben fogyasztással: kulturált körülmények között, terített asztaloknál az ebédlőben hétfőtől-péntekig
•  elvitellel: saját ételhordóban a melegítő konyhai személyzet által kiadagolva hétfőtől-péntekig
•  házhozszállítással: az intézmény saját ételszállító gépkocsijával hétfőtől-péntekig

Helyben fogyasztás esetén az ebédeltetés ideje: 11:30-12:30. Étkeztetés igénybe vételéhez helyet biztosítunk az ebédlőben. A Nyugdíjasházban élők hétvégére is igényelhetik az egyszeri meleg ételt.
Az étkezés térítési díját tárgyhót követő hónap elején, a faliújságon kifüggesztettek szerint kell kiegyenlíteni az intézményben. Házhozszállítás esetén a sofőrnek kell átadni a pontos összeget.