Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

Szertettel köszöntöm a Sion Nyugdíjasházak és Gondozási Központ iránt érdeklődő kedves látogatónkat.

Honlapunk abból a célból készült, hogy pontos információval szolgáljon minden érdeklődőnek a Kecskeméti Református Egyházközség idősek között végzett intézményes szolgálatatásairól.
Egyházi- diakóniai intézményként elsődleges célunk az, hogy Krisztus szeretetével és békéjével tudjuk teljessé tenni szakmai munkánkat és jelen lenni minden olyan helyzetben, ahol bármilyen nehézséggel küzdő emberekkel találkozunk.
A Sion Gondozási Központ megalakulását követően sok száz időskorú ellátottal együtt tanuljuk folyamatosan azt, hogy az életkor előrehaladtával még ha megváltozott körülmények között is, de lehet méltósággal, szeretetben élni.
Bízom abban, hogy minden fontos információt megtalál oldalainkon és javaslom, alaposan tanulmányozzák át szolgáltatási területeinket!
Kérdéseik esetén keressenek az elérhetőségeinken a megadott időpontokban.

 

 

 

 

„Lelkünk az Urat várja, Ő a mi segítségünk és pajzsunk. benne van szívünk öröme, mert szent nevében bízunk. Maradjon velünk, Uram, szereteted, mert mi is benned reménykedünk!


Zsolt. 33:20-22