Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

5 gondozónő folyamatos munkarendben ügyel a lakók biztonságára a nap 24 órájában. Az állam nem finanszírozza ezt az ellátási formát. A lehetőség fenntartásának érdekében, a szolgáltatás önköltségének előteremtéséhez fokozatosan bevezetésre kerül egy állandó havi díj. Ennek az összegnek rendszeres fizetése önkéntes, erről nyilatkozatot kérünk. Aki nem vállalja ennek megfizetését, annak nem áll módunkban a vészjelző gombot átadni, így vészhelyzet esetén csak a családjára számíthat 16 óra után, éjszaka és hétvégén.

A tulajdonjog, az albérleti jogviszony nem tartalmazza az ellátások térítési díját, a közös költség nem finanszírozza a nővérügyeletet. Minden szolgáltatás megállapodás keretében nyújtható. Zömmel azért keresik intézményünket az érdeklődők, hogy biztonságot találjanak idős hozzátartozóik, vagy saját maguk számára. Nyilvánvalóan ez többletkiadást jelent az ide költözőknek. Bármely más városi albérlet alkalmas lehet annak, aki nem kívánja igényelni ezt a szolgáltatást! Kérjük, vegye figyelembe érdeklődéskor, beköltözéskor, hogy nem egy átlagos társasházba fogja élni élete hátralevő részében, hanem szakmailag felkészült gondozónők állnak rendelkezésére a nap 24 órájában, akik azonnal tudnak intézkedni vészhelyzet esetén.

Ügyeleti alapszolgáltatás költsége: 15000 Ft/hó/lakás

 

Lásd még szakmai munka - Ügyelet